BessemansViessmann installatiebedrijf

Schurhovenveld 3237
3800 Sint-Truiden
011 69 24 43
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en installateur van ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van warmtepompen waar we trots op zijn

  • Overstap van mazout naar gas
  • Sint-truiden
Bessemans - Overstap van mazout naar gas - Sint-truiden
> Meer

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van zonnepanelen waar we trots op zijn

  • Zonnepanelen op nieuwbouwwoning
  • Alken
Bessemans - Zonnepanelen op nieuwbouwwoning - Alken
> Meer

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

Bessemans, installateur van centrale verwarming

Het familiebedrijf Bessemans bvba uit Sint-Truiden werd opgericht door Danny Bessemans. Het team telt ondertussen 25 toegewijde werknemers, waaronder zonen Jonas en Jochen. U kunt bij ons terecht voor de installatie, het onderhoud en herstellingen van condensatieketels op gas of mazout, warmtepompen, thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen. Dienst-na-verkoop is één van onze sterke punten.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Sint-Truiden, Borgloon, Hasselt, Kuringen, Zoutleeuw, Nieuwerkerke, Wijer, Kerkom, Heers en Gingelom.